Naš gradonačelnik – Krešimir Kašuba, dr.med.vet.

Krešimir Kašuba

PROGRAM

Dragi moji Našičani!

Velika čast mi je da Vam, kao kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Našica, mogu predstaviti Program razvoja našega grada i svih naših naselja za razdoblje 2021. – 2025. godine. Naš Grad je grad po mjeri za miran obiteljski život sa svim bitnijim sadržajima potrebnim u današnje vrijeme. No imamo sve preduvjete postati grad s najvišom mogućom kvalitetom života. A imamo i ljude koji to mogu ostvariti!

Spreman sam sigurno i odlučno prihvatiti odgovornu ulogu gradonačelnika i voditi naš grad istim putem kojim smo ga vodili posljednjih dvadeset godina.

Zahvaljujem se svima koji su do sada prepoznali naš rad, dali nam povjerenje i time i sami doprinijeli razvoju našega grada. Nije uvijek bilo lako i jednostavno, izazovi s kojima smo se suočavali bili su brojni i ozbiljni. No znanjem, iskustvom i neiscrpnom energijom rješavali smo probleme naših sugrađana, potpuno svjesni povjerenja koje ste nam podarili.

Program razvoja koji vam danas predstavljamo nastao je upravo dijalogom s našim sugrađanima, gospodarstvenicima, poduzetnicima , udrugama , manjinama pa čak i posjetiteljima grada. Kuda god pogledali, čeka nas još toliko posla, a sve ćemo to i ostvariti. Potpuno ćemo komunalno opremiti grad i naša naselja, gospodarski ga uzdići i iskoristiti naš veliki turistički potencijal. Već smo Vam dokazali da racionalnim i sposobnim korištenjem gradskih, ali i županijskih i državnih, te nadasve europskih sredstava, možemo postići puno!

Zato Vas molim da nam u svibnju ponovno podarite svoje povjerenje jer, sigurno i odlučno možemo voditi Našice za generacije.

S poštovanjem,

Krešimir Kašuba, dr.med.vet.

kandidat za gradonačelnika grada Našice

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram