Krešimir Kašuba predao donaciju NK “Željezničar” Markovac

Na predaji donacije nazočni su bili također i i gradska vijećnica Branka Baksa, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Markovac Karlo Kanis te sportski direktor NK “Željezničar” Vjekoslav Jug.

Predsjednik Gradskog vijeća i kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba jučer je predao donaciju vrijednosti oko 10 000 kuna predsjedniku NK “Željezničar” Markovac Darku Komjetanu. U ime Grada, zahvalio je na radu upravi, a posebno predsjedniku Darku Komjetanu.

– Nastavili smo s kontinuiranim donacijama, a danas smo donirali dresove u vrijednosti oko 5 500 tisuća kuna te prijenosno računalo vrijednosti otprilike 4 500 kuna jer je svakom Klubu potrebna digitalizacija. U nabavi je i profesionalna kosilica te se zahvaljujem tajniku Županijske sportske zajednice Dubravku Ižakoviću na pomoći te nabava građevinskog materijala vrijednosti oko 20 000 kuna za prostorije kluba – izjavio je Krešimir Kašuba i naglasio kako će se i u sljedećem mandatu podići ulaganja u klubove, posebno one koji rade s djecom jer je važan odgoj u sportskom duhu i time podizanje kvalitete života.

Predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović istaknuo je kako je ovo donacija inicijativa Grada, posebno predsjednika Gradskog vijeća Krešimira Kašube te Nogometnog središta Našice, koju je podržala Sportska zajednica.

– Zahvalio bih se što je Grad prepoznao rad nogometnih članica kojih je ukupno 12 u Športskoj zajednici. Uslijed situacije s koronavirusom došlo do velike krize, klubovi nemaju financijska sredstva, a time je i teža nabava sportske opreme i zato je ova akcija vrlo vrijedna –izjavio je Nikola Antolović.

Predsjednik Darko Komjetan naglasio je kako Klub ima 5 selekcija, stotinjak igrača, a prepoznatljivi su i u radu s djecom koja broje 3 selekcije. -Svaka donacija nama puno znači, posebno građevinski materijal koji nam je prijeko potreban radi uređenja prostorija Kluba – izjavio je Darko Komjetan te se zahvalio Gradu i predsjedniku Gradskog vijeća Krešimiru Kašubi na donaciji.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram