NK “Zoljan” postiže odlične rezultate s mlađim selekcijama

U svom obilasku nogometnih klubova, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba obišao je prije nekoliko dana i NK Zoljan kojem je također predao vrlo vrijednu donaciju. Donaciju vrijednu 10 000 kuna, komplet od 20 dresova i prijenosno računalo preuzeo je dopredsjednik Kluba Ivan Katavić.

Krešimir Kašuba je istaknuo kako vjeruje da će ova donacija sigurno doprinijeti radu kluba te im poželio i dalje uspješan rad. – NK Zoljan nam je također vrlo važan nogometni klub zbog odgoja djece u sportskom duhu te podizanju kvalitete života svih mještana u jednom zdravom sportskim duhu – izjavio je Krešimir Kašuba te se zahvalio predsjedniku Miroslavu Boltadžiji i dopredsjedniku Ivanu Kataviću na radu.

Predsjednik Športske zajednice Našice Nikola Antolović istaknuo je kako NK Zoljan okuplja velik broj mladih koji rade na tome da unaprjeđuju razvoj svog sela i svog Mjesnog odbora. – Posebno cijenim i podržavam što dolaze mladi naraštaji u Klub koji će narednih godina ovdje raditi i djelovati te pomagati zajednici u razvoju sporta i kulturnog života u selu – izjavio je Nikola Antolović te se zahvalio svima koji su već duži niz godina u Klubu i svesrdno mu pomažu.

Predsjednik nogometnog kluba Miroslav Boltadžija zahvalio se Gradu Našicama i predsjedniku Gradskog vijeća Krešimiru Kašubi, predsjedniku Športske zajednice Grada Našica Nikoli Antoloviću te predsjedniku Nogometnog središta Našice Ivici Valenčaku na izuzetno vrijednoj donaciji.  – Nalazimo se u prostorijama kluba koje smo nedavno renovirali zahvaljujući pomoći od Grada, a danas smo zaprimili jako vrijednu donaciju nogometnih dresova te laptopa koji nam je nužno potreban. Trenutna situacija u klubu je zadovoljavajuća, postižemo dobre rezultate, pogotovo u mlađim kategorijama i bitno je za naglasiti da se dosta juniora uključuje u rad seniorske ekipe tako da se ne bojimo budućnosti – rekao je Miroslav Boltadžija.

Ivica Valenčak, predsjednik Nogometnog središta Našice izrazio je zadovoljstvo dolaskom u obnovljene prostore Nk Zoljan. – Ugodno sam se iznenadio izgledom obnovljenih prostorija, a one su građene za vrijeme mog prvog mandata na mjestu predsjednika NK “Zoljan” i mogu slobodno reći da je ovo sada jedan krasni i moderan prostor. Ovom prilikom se zahvaljujem predsjedniku Gradskog vijeća Grada Našica Krešimiru Kašubi te Gradu Našicama na ovoj hvalevrijednoj donaciji, odnosno, inicijativi za doniranje svih klubova s područja Nogometnog središta Našice – izjavio je Ivica Valenčak.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram