Održana tradicionalna Uskrsna izložba oldtimer vozila

Oldtimer klub Našice je organizirao 24. tradicionalnu izložbu starih vozila. Izložba se održala na parkiralištu kod teniskog igrališta u Našicama, a nakon nje vozila su prodefilirala Našicama. Zbog svima nam znane epidemiološke situacije, ovogodišnja se izložba održala s manjim brojem vozila – njih dvadesetak.

“Prije svega želim čestitati na organizaciji tradicionalne izložbe Oldtimer kluba Našice te bih se zahvalio predsjedniku kluba Franji Hoferu kao i svim članovima koji sudjeluju na, sada već, 24. po redu izložbi, a to je za svaku pohvalu. Zanimljivo je da su prošle godine izložbu organizirali online zbog epidemioloških uvjeta dok se ove godine ova izložba održava na parkiralištu kod teniskog igrališta. Vozila dolaze iz svih dijelova Slavonije i stvarno se ima što vidjeti jer izložbu odlikuju zanimljivi eksponati.

Htio bih još napomenuti da na području Našica djeluje preko stotinu udruga, a Grad oduvijek pomaže u njihovom radu. U idućem mandatu ćemo ljestvicu podići malo više, odnosno, povećat ćemo ulaganja za Udruge, a tako ćemo i poboljšati kvalitetu života naših sugrađana te sam uvjeren da je ovo pravi put i pravi način. I na kraju bih poželio sretan i blagoslovljen Uskrs svim sugrađankama i sugrađanima Grada Našica.” – izjavio je Krešimir Kašuba, predsjednik Gradskog vijeća i kandidat za gradonačelnika Našica.

“Prošle godine smo, nažalost, izložbu Oldtimer vozila morali održati putem interneta zbog svima nam znanih uvjeta, a ove godine smo ipak organizirali izložbu na otvorenom, a sve prema uputama stožera.

U ovoj godine ćemo pokušati ostvariti naš plan i program tako da već 2. 5., u nedjelju, krećemo put Virovitice, a pozvani smo u Slovačku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu i vjerujem da ćemo i ta putovanja odraditi. Zahvaljujem se u svoje ime kao i u ime kluba Gradu i predsjedniku Gradskog vijeća Krešimiru Kašubi na pomoći u organizaciji i financijskim sredstvima koja dobijamo. I na kraju bih svima poželio sretan Uskrs, a nadam se da će se uskoro ova pandemija smiriti i da ćemo nastaviti živjeti normalnim životom.” – rekao je predsjednik Oldtimer kluba Franjo Hofer.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram