Ovo je znak da mislimo jedni na druge

Predsjednik Gradskog vijeća i kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba jučer je predao još jednu vrijednu donaciju. Posjetio je NK „Vihor” Jelisavac gdje je uručio donaciju vrijednu 10 000 kuna.

Prilikom posjeta je istaknuo kako je Jelisavac mjesto na jednoj visokoj i zapadnoeuropskoj razini, ugodno mjesto za obiteljski život.

– Jelisavac je mjesto koji ima visoku kvalitetu za obiteljski život, gdje se nalazi vrtić, osnovna škola i dvorana, kulturni i vatrogasni dom. Tu je i NK „Vihor” Jelisavac koji broji stotinjak članova među kojima se nalazi oko dvadesetoro djece. Uz dvije seniorske ekipe iza Kluba stoji veliki rad i želim im svako dobro u budućem radu. Vjerujem da će im ova donacija u vrijednosti od 10 000 kuna pomoći kao i svim klubovima u krugu grada Našica – izjavio je Krešimir Kašuba te se zahvalio na radu Zdravku Kubici i predsjedniku Ivanu Komaku koji je u Klub uložio veliki trud i zalaganje.

Predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović izrazio je veliko zadovoljstvo dolaskom u NK „Vihor” Jelisavac.

– Izuzetna mi je čast što sam došao kod svojih starih prijatelja u NK „Vihor” Jelisavac gdje sam nekad igrao kao junior i senior. Kao i svaki Klub imao je svoje uspone i padove, a za sve uspone je zaslužan veliki entuzijast Ivan Komak – izjavio je Nikola Antolović te poželio Klubu puno uspjeha u daljnjem radu. Naglasio je kako će Grad Našice s budućim gradonačelnikom kao i on osobno pomoći Klubu koliko god to bude moguće.

Predsjednik NK “Vihor” Jelisavac Ivan Komak zahvalio se na vrijednoj donaciji.

– Prvenstveno se zahvaljujem Gradu te predsjedniku Gradskog vijeća Grada Našica Krešimiru Kašubi na ovoj donaciji, a ona je znak da mislimo jedni na druge. Naš klub pripada pod Nogometno središte Našice i, mogu slobodno reći, da izvrsno surađujemo kroz sve ovo vrijeme, a ova odlična suradnja će se zasigurno nastaviti i u budućnosti – rekao je Ivan Komak.

Predsjednik Mjesnog odbora Jelisavac Vedran Dervić također se zahvalio Krešimiru Kašubi na vrijednoj donaciji.

– Prije svega bih se zahvalio predsjedniku Gradskog vijeća Grada Našica i budućem gradonačelniku Krešimiru Kašubi na hvalevrijednoj donaciji koja će uvelike pomoći nogometnom klubu “Vihor”. Naš nogometni klub ima važnu ulogu u kulturnom, društvenom i sportskom životu mjesta Jelisavac te on ostvaruje izvrsne rezultate na području Grada, županije, a i šire. U svemu tome najveću zaslugu ima predsjednik našeg kluba gospodin Ivan Komak koji dugi niz godina nesebično financira ovaj klub i odvaja svoje slobodno vrijeme kako bi NK “Vihor” bio što uspješniji klub na području Grada Našica – izjavio je Vedran Dervić i pritom poželio nogometnom klubu “Vihor” puno uspjeha u daljnjem radu.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram