Svakako možemo biti ponosni na naš Radio Našice

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Kašuba danas je obišao Radio Našice u izmještenim prostorijama. Naime, zbog obnove Malog dvorca, Radio Našice se od petka nalazi u zamjenskim prostorijama nekadašnjeg kazališta koje se nalaze u sklopu Doma kulture Našice.

U svom obilasku privremenih prostora Radija Našice, Krešimir Kašuba je izjavio kako su prostori adekvatno i lijepo uređeni.

-Zanimljivo je napomenuti kako je prvi prostor Radija Našice bio u Gregerovoj vili, prostoru gdje će se u budućnosti preseliti naša Knjižnica i čitaonica, a nakon toga je premješten u bivšu gimnaziju, odnosno, Mali dvorac. Zbog adaptacije Malog dvorca, koja će potrajati oko godinu i pol dana, Radio Našice je po drugi put izmješten i to u prostorije ispod Doma kulture te ovim obilaskom mogu slobodno reći da su prostori adekvatno i lijepo uređeni – izjavio je Krešimir Kašuba i pritom se zahvalio ravnateljici Radija Našice Tomislavi Justić i svim djelatnicima na velikom trudu te naglasio kako svakako možemo biti ponosni na dugogodišnju tradiciju emitiranja programa radija Našica.

Ravnateljica Tomislava Justić rekla je kako su uredili prostore prema svojim potrebama i emitiranje programa je nastavljeno prema planu.

-Drago mi je što nas je posjetio predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica te se interesirao za naš rad u izmještenim prostorima. Poprilično smo specifična i zahtjevna djelatnost, no, uspjeli smo urediti prostore prema svojim potrebama i prilagodili prostor emitiranju programa -izjavila je Tomislava Justić te se zahvalila Krešimiru Kašubi na posjeti.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram