Zadovoljan sam napretkom suradnje između NK Šipovac i Grada Našica

Predsjednik Gradskog vijeća i kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba jučer je predao još jednu vrijednu donaciju u iznosu od 10 000 kuna. Posjetio je NK Šipovac i tom prigodom klubu darovao dresove i prijenosno računalo.

Istaknuo je kako vjeruje da će ova donacija sigurno doprinijeti radu kluba te im poželio i dalje uspješan rad.

– Klub ima preko sto članova, a ono što je nama važno je rad s djecom. Klub broji preko 30 djece među kojima je i 6 djevojčica u ekipi što je za svaku pohvalu. U klubu postoje neki problemi kao što su svlačionice, prometna ulica, no, već su neki razgovori obavljeni i u naredno vrijeme problemi će se riješiti -izjavio je Krešimir Kašuba te se zahvalio predsjedniku Franji Božičeku i njegovom timu na radu.

Predsjednik Franjo Božiček izrazio je zadovoljstvo napretkom između NK Šipovac i Grada Našica.

-Ova vrijedna donacija će nam koristiti na više načina kako bi lakše funkcionirali kao nogometni klub. Krenulo je prvenstvo, trenira se, igra se. Znamo da uvjeti nisu idealni, moramo se držati određenih mjera prilikom svake utakmice, no, sretni smo što igramo i nadamo se da ćemo uspjeti završiti prvenstvo na pravi način – izjavio je Franjo Božiček te se zahvalio Krešimiru Kašubi i svima onima koji su zaslužni za hvalevrijednu donaciju.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram