Čestitka u povodu VRO BLJESAK I PRAZNIKA RADA

Kandidat za gradonačelnika Grada Našica Krešimir Kašuba je u povodu Međunarodnog praznika rada i 26. obljetnice VRO „Bljesak“ uputio je građanima čestitku:

Drage Našičanke i Našičani, u 2021. godini nastavimo odlučno i sigurno ali ustrajno i strpljivo, poštivajući mjere prevencije korona virusa te stoga i Međunarodni praznik rada obilježavamo u skladu s navedenim.  Gospodarstvo je osnova za razvoj našeg grada te su suradnja, povjerenje, međusobno uvažavanje i rad naši najjači potencijali kako bismo zadržali mlade i svima koji žele raditi pružili jednake mogućnosti za zapošljavanjem i osiguravanjem bolje budućnosti.

1. svibnja obilježavamo i 26. godišnjicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“ kada su u rano jutro 1995. godine uspješnom vojnom operacijom naši branitelji oslobodili područje zapadne Slavonije te se s ponosom i tugom sjećamo svih onih koji su dali život za sve nas i za našu Domovinu na čemu smo im vječno zahvalni.

U ime Gradskog odbora Hdz Grada Našica i u svoje osobno ime čestitam Vam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i 26.godišnjicu “VRO BLJESAK”!

Krešimir Kašuba dr.med.vet

Kandidat za gradonačelnika Grada Našica

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram