Kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba predao kandidacijske liste za Gradsko vijeće Grada Našica, zamjenika gradonačelnika te gradonačelnika

Predsjednik gradske organizacije HDZ-a Grada Našica te kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima gosp. Krešimir Kašuba jučer je u Gradskom izbornom povjerenstvu predao kandidacijske liste za Gradsko vijeće Grada Našica, zamjenika gradonačelnika te gradonačelnika.

Izuzetno smo ponosni na povjerenje i obvezu koje ste nam proteklih godina ukazali prepoznavajući rad i želju za razvojem Grada Našica.

Sigurno i odlučno, radeći i promišljajući zajedno s Vama iznjedrili smo na parlamentarnim izborima saborskog zastupnika dr. Hrvoja Šimića, kako bi zastupao interese naše izborne jedinice, županije i Grada Našica.

Nastavimo sigurno i odlučno s budućim gradonačelnikom Grada Našica Krešimirom Kašubom dr.med.vet, koji će radom, vizijom, sinergijom i podrškom županije i države nastaviti razvoj svih prigradskih naselja i Grada Našica.

Stoga Vas pozivamo da se sigurno i odlučno uključite u lokalne izbore za Grad Našice i Osječko-baranjsku županiju kako bi Grad Našice i naša županija i dalje nastavila putem razvoja koji je potreban i mjerljiv za svaku zajednicu.

Samo zajedno možemo stvoriti Našice za generacije!

Krešimir Kašuba dr.med.vet

Predsjednik HDZ Grada Našica

Kandidat za gradonačelnika Grada Našica

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram