Našice su jedna od rijetkih jedinica lokalne samouprave u OBŽ koja ima kontinuitet razvoja

Župan i kandidat za župana Osječko-baranjske županije Ivan Anušić i kandidati za zamjenike župana Mate Lukić i Josip Miletić danas su se u Našicama sastali s članovima Gradske organizacije HDZ-a i kandidatima HDZ-ove liste za Gradsko vijeće.

Kandidat za gradonačelnika Grada Našica Krešimir Kašuba pozdravio je sve nazočne te najavio  kako će seu budućem mandatu rad temeljiti na gospodarstvu, turizmu i udrugama koje su zaštitni znak Grada.

– Ako se okrenete oko sebe možete vidjeti da su radovi u Našicama u punom jeku, a ovo su povijesni trenuci za Grad u kojeg je investirano preko pola milijuna kuna u zadnjem mandatu. Županija je, također, investirala ogroman novac u Našica, a radi se o iznosu od preko 80 milijuna kuna dok su najveći iznosi povučeni iz Europske unije.

Našice je grad koji će u budućem mandatu, odnosno, mom mandatu veliku pažnju posvetiti demografskoj obnovi koju ćemo temeljiti na gospodarstvu, turizmu i na našim udrugama. Našice je i grad poduzetnika, a na području Grada djeluje i NEXE grupa koja je pokretač razvoja našičkog kraja.

Također, u industrijskoj zoni imamo privredne subjekte koji imaju niz privilegija i oni i dalje mogu računati na našu podršku. Važno je naglasiti sinergiju grad – županija – država i to je ključ uspjeha u budućem radu – izjavio je Krešimir Kašuba te zamolio sve sugrađanke i sugrađane da 16. svibnja izađu na izbore i daju glas listi koja se već dokazala i kako bi nastavila s investicijama i razvojem.

Župan Osječko – baranjske županije Ivan Anušić istaknuo je kako su Našice jedna od rijetkih jedinica lokalne samouprave OBŽ koja ima jedan kontinuitet razvoja, a ona je rezultat političke stabilnosti.

– Kao što možete vidjeti, Našice su jedno veliko gradilište, ogromne su investicije uložene u Grad, a one nisu došle same od sebe. Ovo je rezultat dugogodišnjeg rada čelnih ljudi grada Našica počevši od aktualnog gradonačelnika Josipa Miletića te onih gradonačelnika prije njega, a taj trend će se nastaviti s budućim gradonačelnicima. Ja kao župan i kandidat za župana na lokalnim izborima odlično sam surađivao s aktualnom upravom, a ta suradnja će se nastaviti i u idućem periodu.

S nama je i kandidat HDZ-a za gradonačelnika grada Našica Krešimir Kašuba kao i Josip Miletić, kandidat za zamjenika župana Osječko – baranjske županije, a to je poruka da svi oni koji svoj posao dobro rade mogu napredovati. Želim uspješan rezultat na predstojećim lokalnim izborima Krešimiru Kašubi, kandidatu za gradonačelnika – izjavio je Ivan Anušić te pozvao sve simpatizere, glasače, članove i žitelje da izađu na izbore i podrže gospodina Kašubu za gradonačelnika.

Gradonačelnik Josip Miletić istaknuo je velika investiranja u Našice u proteklom mandatu.

– Prije svega bih pozdravio našeg župana Ivana Anušića i Krešimira Kašubu, kandidata za gradonačelnika Grada Našica.

Puno je toga što smo napravili u ovom mandatu, u grad je investirano više od 600 milijuna kuna te se otvorilo više od 500 radnih mjesta. Pobjedom HDZ-a 16. svibnja na lokalnim izborima, naš grad će se i u budućem razdoblju nastaviti razvijati. Također sam uvjeren da kvalitetna gradska i županijska lista je poticaj nama kao kandidatima da nastavimo kvalitetno raditi. Ponosni smo na sve ove trendove koje smo u Gradu generirali zajedno s našim županom Ivanom Anušićem i uvjeren sam u izbornu pobjedu – rekao je Josip Miletić.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram